Hlavní obsah
Článek

Když jej manželka Gábina označila za ochlastu a feťáka, zpěváka Vaška Noida Bártu (43) to hodně rozhodilo. Dokonce tak, že už si nedá skleničku ani s kamarády. Když jsme společně s muzikálovou partičkou z Bonnie and Clyde vyrazili do moravského vinařství, čekali jsme, jestli je opravdu tak pevný a nedá si ani sklenku. Dal, ale jen čerstvě vylisované vinné šťávy.

"Včera to bylo přesně sedm měsíců, co vůbec nepiju, tak čím to oslavit než vinnou šťávou," smál se Noid, kterému prý ani nevadilo, že všichni kolem popíjejí burčák i archivní vína. "Mě to naopak bavilo, koukat se na kolegy, jak se postupně mění. Našel jsem si novou drogu, a to je to, že nepiju," přesvědčoval nás. "I hroznová šťáva a čaj z pečených hroznů jsou skvělé," našel si to své Vašek.

Zato se ovšem nedržel přísného dietního režimu, který obvykle má. "Nemohla chybět škvarková pomazánka, která je vynikající s čerstvým chlebem, koláčky, uzené maso, klobásky přímo z udírny. Byl jsem naprosto spokojený a šťastný," ulítl si na večerním obžerství, prý jen výjimečně. "Na dietu jsem se pro jednou vykašlal," krčil rameny. "Ale jinak už to nedělám ani kvůli smlouvě. Ten životní styl mě začal hrozně bavit," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám