Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve před třemi měsíci Lucie Petrišková porodila syna a už si může dovolit vrátit se do pracovního procesu. Díky dobré genetické výbavě a kojení může modelka nejen bez obav vyrazit na přehlídkové molo, ale dokonce rovnou ve spodním prádle.

Kráska, která byla v minulosti spojovaná s Leošem Marešem, se objevila na přehlídce britské značky, která pořádala opulentní večírek v Míčovně Pražského hradu. „Ve formě ještě nejsem, mám nějaké to deko navíc, ale doufám, že mi to lidé odpustí,” zbytečně sebekriticky uvedla Lucie.

Maminka roztomilého Tadeáška rozhodně nehodlá pracovat s tak velkým nasazením, jak tomu bylo před těhotenstvím. „Je to výjimka. Na dlouhou dobu to teď bude poslední přehlídka. Dokud budu kojit, tak zůstanu doma. Začnu pracovat až dokojím,” vysvětlila modelka.

Finalistka Miss ČR z roku 2007 nemá pouze štěstí v tom, že se jí podařilo v rekordním čase dostat na téměř předtěhotenskou váhu, ale těší ji i klidná povaha miminka. „Malej rozhodně není po mně, musí být po tatínkovi. Spí celou noc, já jsem vyspaná a vstávám ráno v deset. Nevím, čím jsem si to zasloužila, ale mám strašně hodné a klidné dítě,” říká Lucie Petrišková. A také usměvavé, jak můžete vidět ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám