Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Být dcerou nestárnoucí krásky Yasmin Le Bon (52) má svá pro i proti. Amber (28) sice podědila geny krásy, zároveň se však neubrání srovnání s matkou, jíž se podařilo zastavit čas.

Modelka, jejíž tvář je zcela imunní vůči plynutí času, a její dcera spolu navštívily přehlídku na londýnském týdnu módy. Yasmin a o 24 let mladší Amber vypadaly jako sestry. S trochou nadsázky by dokonce mohly být označený za dvojčata. Věkový rozdíl jedné generace je zde zcela nepatrný.

To samozřejmě neznamená, že by Amber na svůj věk vypadala staře. Na vině je její nestárnoucí maminka, která sice překročila padesátku, ale na jejím vzhledu to není vůbec znát. Yasmine na přehlídce dokonce odhalila nožky ještě více než dcera, již má stejně jako její dvě sestry se zpěvákem Simonem Le Bonem z kapely Duran Duran.

Yasmin Le Bon kariéru modelky zahájila už v 80. letech. Amber jde v jejích šlépějích a má za sebou zkušenosti s několika módními i kosmetickými firmami. Obě spolu dokonce zapózovaly v kampani jako krásný rodinný tandem.

Reklama

Další články

Načítám