Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Simona Krainová si prázdniny užila. Téměř celé její léto bylo plné moře a času stráveného s rodinou na sluníčku. Jak je ale známo, sluníčko se s pokožkou úplně nekamarádí.

„Mojí pleti dalo slunce trochu zabrat. Člověk na ostrém sluníčku mhouří oči, s dětmi jsem se naopak hodně nasmála, k tomu všemu slaná nebo chlorovaná voda s horkým sluncem. No, a vysušená unavená pleť s vráskami je na světě hned,“ vysvětlila Simona, která se hned po dovolené objevila na Klinice Yes Visage. „Mám před sebou náročný podzim plný kampaní a focení, tak moje pleť potřebuje takovou technickou,“ dodala se smíchem Simona.

To, že si Simona udržuje dokonalou pleť pomocí vlastní plazmy a profesionálních injekcí botoxu na Klinice Yes Visage, není žádným tajemstvím. Ale tentokrát přišla řeč také na nejmodernější a nejsilnější laser v Česku. A to přímo na silné 4D omlazení a lifting.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Laser Fotona SP Dynamis PRO je jedinečná patentovaná technologie a novinka v Česku. Jedná se o 4D omlazení pleti s velmi výrazným liftingovým efektem. Pleť v obličeji je vůbec poprvé ošetřena jak z vnější strany, tak z vnitřní části úst. Proto je skvělou volbou pro ty, kteří se zdráhají využít niťový lifting, výplně či skalpel, ale vyžadují razantnější účinek," vysvětluje lékařka Kliniky Yes Visage MUDr. Tereza Gabryšová.

„Ošetření z vnějšku působí do hloubky hlavních obličejových svalů a ihned po ošetření je jasně viditelný liftingový efekt. Tento efekt je umocněn ještě ošetřením zevnitř úst, kdy lze také ihned cítit jazykem, že sliznice a kůže je výrazně zpevněnější. Jako jediný z laserů tak proniká nejhlouběji a stimuluje tvorbu kolagenu i v hlubších vrstvách pokožky, kde běžné lasery ani neinvazivní přístroje nemají šanci dosáhnout. Na povrchu pak pokožku projasňuje, vyhlazuje a barevně sjednocuje, což je po létě na nechtěné pigmentace a vrásky ideální. Výsledkem je pevná a zdravá pleť,“ vysvětluje lékařka a doplňuje: „Kombinace laseru a kyseliny hyaluronové, plazmy či botulotoxinu je v současnosti nejúčinnější omlazovací technikou.“

Více o nejúčinnějším laseru na www.yesvisage.cz/laser

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

„Botox i laser asi najdete na různých klinikách, ale aby po botoxu člověk nevypadal jako maska a laserové ošetření mělo opravdu účinek, pak už se vyplatí obrátit na profesionály a já jsem ráda, že je na Klinice Yes Visage mám,“ doplnila lékařku Simona.

TIP: Krásnější a zdarma!

Většinu zákroků lze dnes již jednoduše absolvovat třeba i během obědové pauzy. Kliniky Yes Visage v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě poskytují nezávazné konzultace zdarma a taktéž poskytují na výkony možnost splátek bez navýšení již od 500 Kč. A pokud byste chtěli jakýkoliv ze zákroků kliniky zcela zdarma, zkuste štěstí v soutěži. Více informací na webu kliniky na

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Další články

Načítám