Hlavní obsah
Článek

Je jednou z nejživelnějších českých hereček, nebere si servítky, a tak ji lidé milují. Sandra Pogodová (49) ale zažívá i kritiku, a ne zrovna jemnou. Jenže ten, kdo ji naposledy urazil, se zlou se potázal!

„Jednou jsem byla v jednom časopise na chatu a tam mi nějaký pán napsal, že nechápe, jak někoho tak šeredného, a kdo šišlá, mohou pustit do televize. Odepsala jsem mu, že ano, že je to šlendrián, že ale může být rád, že tam neukazují třetí ruku, co mi roste ze zad,“ popsala nám herečka (známá například ze seriálu Helena) situaci, ze které lehce vybruslila.

S fanoušky jinak potíže nemívá. Ani s divnými, kteří mívají zvláštní žádosti. „Nevím, kde se ti úchylní kluci schovávají, protože já musím svým fanouškům poděkovat. Zažívám jenom pozitivní reakce,“ dušuje se malá, ale šikovná herečka.

V seriálech a filmech se v posledních letech moc nevyskytuje, ale nestěžuje si.

„Vyhovuje mi to. Mám období, kdy si dělám divadlo, což mě baví, chystám šansonovou desku, což zabere dost energie a času. A teď mi opakovali sitkom Helena. Já už nedřu, už nemusím znovu točit a divák co? Divák mě na obrazovce vidí! Je to reklama zadarmo,“ dodala Pogodová, která bude v novém Divadle Na Perštýně vystupovat s Míšou Dolinovou a klavíristou Václavem Tobrmanem v představení plném písniček Už zase miluju.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám