Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadalo to, že se po svatbě Kateřina Wohlmann Votavová kvůli časové zaneprázdněnosti ani nedočká svatební cesty. Nakonec se páru podařilo vyrazit do Monaka a před pár dny se vrátili z plavby po Jaderském moři.

Finalistka České Miss 2010 bude asi dlouho vzpomínat, jak chtěla s partnerem prožít romantickou plavbu na lodi, které se mimo jiné využívá při natáčení seriálu Hra o trůny. No, dopadlo to trochu jinak.

„Perlou naší dovolené byla chvíle, kdy jsme se rozhodli užít si romantickou plavbu na starodávné lodi při západu slunce s večeří. Prvních deset minut v pohodě. Cítila jsem se jak královna Cersei, ale pak to začalo. Moje první mořská nemoc v životě. Nechápu proč,” vzpomínala modelka.

„Lodě mi obvykle nevadí. Jestli to bylo tím, že se ta loď houpala a neslyšela jsem motor? Nevím. Každopádně jsem byla jediná ze sta. Místo toho, abych sdílela romantiku s manželem, tak jsem se plavila dvě a půl hodiny čumákem přes palubu v blízkosti záchodu,” vzpomíná na nepříjemný zážitek Katka, která chtěla s manželem oslavit šesté výročí seznámení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám