Hlavní obsah
Článek

Jeden z nejoblíbenějších běžeckých závodů Běh pro ženy přilákal tento rok kromě stovek nadšených sportovkyň i nejednu celebritu. Na start pětikilometrové trati se s velkým odhodláním společně postavily moderátorka Zorka Hejdová, blogerka Míša Štoudková, modelka Andrea Kalousová či cvičitelka Hanka Kynychová.

Ta se před novináři pochlubila svým dospívajícím synem, který se s jejím manželem účastnil hlavního závodu na deset kilometrů. Z osmnáctiletého Filipa vyrostl opravdu velký fešák.

Kynychová se ještě krátce před startem se svěřila, že by ráda pokořila hranici třiceti minut. O pořadí jí prý vůbec nejde, spíš o ten čas. „Na tenhle běh jsem speciálně netrénovala, ale říkala jsem si, že moje práce ve fitku je dostatečným tréninkem, tak se uvidí.“

Přání ale Hance bohužel nevyšlo jako třeba loni. Čas se po odběhnutých kilometrech zastavil na jedenatřiceti minutách a pár vteřinách. Do cíle ovšem Hanka doběhla s úsměvem na rtech. „Safra, pět kilometrů je přeci jen nějaká dálka a byla to honička. Jsem ale v pohodě, byl to parádní závod. Pod třicet minut jsem sice nezaběhla, ale život nekončí a příští rok se uvidí. Přeci jen to chce trošku si zaběhat, takže neskládám zbraně a na dalším ročníku to dám,“ nastínila svůj plán Hanka Kynychová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám