Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když s někým kamarádíte, uděláte pro něj leccos. Ale k čemu je ochotná Yvetta Blanarovičová (60), nad tím zůstává rozum stát. Na tom, že splnila přání svému kamarádovi a zahrála si v jeho novém klipu, není nic divnému. Ale dala se donutit k tomu, aby se nasoukala pod obří pneumatiku. "Kamarádi pro sebe i takové věci dělají," smála se zpěvačka.

Klip k písni Bicáky, Tricáky, Kokosáče, což je aktuální singl z nově připravované desky, režíroval nadaný mladý herec Jakub Štáfek a bylo opravdu na co se dívat. Na place se sešel neuvěřitelně různorodý tým, složený ze sportovců, tanečnic a hlavně kolegů z hudební i divadelní branže.

Na jeden jediný den si tak Doctor P. P. vyzkoušel roli drsného sportovního trenéra, který se s hvězdnými svěřenci opravdu nemazlí. „Byl jsem trenérem v posilovně, nebo spíše cvičitelem exkluzivních celebrit, které buzeruju, honím a nemazlím se s nimi, protože mi jde jako trenérovi, kterého hraju - jak jinak -. jen o prachy a na ostatní věci z vysoka kašlu. Vymyslel to režisér Kuba Štáfek a myslím si, že to bude stejná zábava pro všechny, jako bylo tohle natáčení pro nás,“ říká Petr Pečený.

„Bicáky pro mě napsal Pepa Bolan z kapely Mandrage. Myslím, že něco tak ulítlého jste v posilovně ještě nikdy neviděli. Navíc mi natáčení připomnělo dobu, kdy jsme s Fanánkem chodili společně cvičit do posilovny a já byl zapálenými kulturisty neustále napomínán, že je ruším hlasitým smíchem. Nakonec mi bylo doporučeno, abych návštěvy posilovny ukončil, což jsem až do dne natáčení opravdu dodržel,“ uzavřel Pečený

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám