Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Víte, jaké trendy hýbají podprsenkovým světem? Znáte pojmy, jako jsou strappy pásky, Triangle bra, Tattoo efekt, 4D nebo Grand Bardot, a víte, co se skrývá za tímto označením podprsenek? Jsou to jak specifické ozdobné detaily, které upoutají pozornost, tak technologie nebo speciální střihy, které vám pomohou získat vysněný tvar dekoltu. Rozšiřte si obzory a vyznejte se v moderním módním světě podprsenek.

Superpodprsenka Maia 4D

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dokonale tvaruje, dokonale padne, dokonale vypadá. Podprsenka Maia 4D toho ale umí ještě víc. Především se díky svému složení perfektně přizpůsobí vašim prsům. Její hladké košíčky jsou vyrobené z unikátního materiálu, který reaguje na tělesnou teplotu a vytvaruje se podle vašeho těla!

Objevte kouzlo strappy pásků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Páskům a proužkům, které vykukují efektně z výstřihů či ramen, se říká strappy. Mají dekorativní funkci a dokáží spolehlivě přitáhnout pozornost. Podprsenka Susanne s těmito prvky je doslova nepřehlédnutelná. Strappy pásky v elegantním oblouku kopírují křivku ňader a přidané krajkové díly zamotají hlavu nejednomu muži.

Okouzlující Bardot linie ňader

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenky ve střihu Grand Bardot jsou oblíbené pro svoji schopnost vytvořit z poprsí doslova umělecké dílo. Podprsenka Elizabeth je toho dokladem. Prsa vám podepře odspodu a tím zvýrazní horní linii prsou. V okamžiku se vaše ňadra promění v neodolatelně kulatý skvost.

Co jsou Tattoo podprsenky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Okouzlující jsou trendy podprsenky ve stylu Tattoo. Kresba nebo výšivka, která je zdobí, je podobná tetování. Kontrastně vystupuje na světlejším podkladu, převážně béžovém nebo růžovém. Podívejte se na podprsenku Henriette. Překrásná kresba květinových lístečků na růžovém podkladu z ní dělá naprostý klenot.

Kráska Angelia – krajková Triangle bra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Angelia, krajková perla mezi podprsenkami. Její košíčky dají ňadrům překrásný tvar a jejich vrchní část ve střihu Triangle Bra je okouzlujícím způsobem doplní. Vznikne tak naprosto jedinečně vypadající a svůdný dekolt. Rámovat jej bude krajkový závoj!

Další články

Načítám