Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéru snímku Nejsledovanější se přišlo podívat mnoho známých tváří. Z filmů, ze seriálů, obecně ze šoubyznysu. K těm nejmilejším patřila herečka krásná Malvína Pachlová.

Diváci Malvínu znají z Ulice, nejdřív jako brunetku, pak jako blondýnku, kterou je i nyní, ale také z Drahých sousedů, Ohnivýho kuřete, Temného Kraje nebo z filmu Raluca. Co se hraní v divadlech týče, vystupuje například v Příbrami, v Mladé Boleslavi, s Harlekýnem, alternuje v pražském Divadle v Dlouhé. Fanoušci si ji mohou pamatovat také z muzikálu Mýdlový princ.

Když je řeč o princech, tím jejím je už tři roky v Praze žijící Kolumbijec Juan David. I on pracuje ve filmové branži a seznámili se stylově na karlovarském filmovém festivalu. Na premiéru výše jmenovaného snímku, který přišli zhlédnout i Roman Zach se synem nebo herečka z Ordinace Štěpánka Fingerhutová s mladší sestrou, ji ale nedoprovázel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám