Hlavní obsah
Článek

Je to jako z šesťákového prvorepublikového románu pro ženy, ale přitom je to realita! Hodně lidí teď sleduje rozchod herečky Hany Gregorové (71) s jejím o 31 let mladším „kolouškem“ Ondřejem Koptíkem (34). Ten nám teď prozradil, kvůli čemu opravdu dostal kopačky!

Nešlo nám do hlavy, proč by ho vymazala ze svého života „jen“ proto, že u něj údajně našla lehké drogy, konkrétně marihuanu. Když se pak objevila zpráva o tom, že se měl zdrogovaný dobývat k bývalé přítelkyni do domu a také zdemolovat dveře v nemocnici (tvrdil, že ho jakási Hana pobodala, byl ale v drogovém rauši), hodně lidí mělo jasno.

„Přísahám, nejsem feťák. Byl to úlet kvůli tomu, jak jsem byl špatný z toho, že mě Hanička vyhodila. Nejsem na drogy zvyklý, proto to se mnou udělalo šílené věci a choval jsem se tak, že se teď strašně stydím. Za naším rozchodem ale opravdu stála marihuana. Ale byl to samozřejmě jen hřebíček do rakve. První, co jí hodně vadilo, bylo to, jak jsem to podělal na horách (zásnuby před novináři – pozn. red.). Pak se naštvala, když o mně někde napsali, že podvádím klienty, kteří si přese mě vyřizovali internet, přitom si ale o slevu sto korun u operátora nepožádali. A to, co našla nyní, už byla poslední kapka. Pro Hanku je důležité, jak ji vnímají, tak bohužel vyměnila lásku za svou pověst,“ smutní Ondřej.

„Moc dobře vím, že mi to, co teď dělám, že se celá věc medializuje, nijak nepomůže. Už není cesta zpátky. Moc mě to mrzí. Ale aspoň jsem se potřeboval vyventilovat,“ dodal Ondřej Koptík.

Reklama

Další články

Načítám