Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Playboy Playmate byla rovné tři roky. Nyní ale modelka Jenna Bentley (24) rozzlobila celou armádu svých fanoušků zprávou o tom, že si nechá chirurgicky zmenšit prsa.

A proč to vlastně chce vnadná kráska provést? Kvůli tomu, že se jí s nimi těžko běhá. Právě k novému fitness režimu prohlásila: „Začala jsem běhat a posilovat, abych si udržela postavu, ale moje prsa se mi vždy nějak přimotají do cesty. Obvykle nosím extrémně pevnou podprsenku, ale když se opravdu rozběhnu, někdy vyskočí,“ postěžovala si a popsala tak hrůznou událost, až z ní jednomu naskočí husí kůže.

Když tuhle za východu slunce vyrazila trénovat na kalifornskou pláž, měla namále. „Bylo krásné ráno, slunce stoupalo, já byla zpocená. Jak jsem tak v bikinách uskakovala vlnám v písku na břehu, náhle jsem ucítila obrovský náraz něčeho těžkého do mé brady. Ztratila jsem rovnováhu a upadla. Byla jsem pěkně naštvaná. Naštěstí v okolí nikdo nebyl. Podívala jsem se dolů a viděla, že mě udeřilo mé pravé ňadro, které mi vyklouzlo z bikin.“

Hrůzostrašná historka, že? Být přizabita vlastním ňadrem! Obavy této krásky plně chápeme a přejeme brzkou a vydařenou operaci.

Reklama

Další články

Načítám