Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pro televizní diváky je už léta synonymem pohody, empatie a úsměvů, podle Aleše Cibulky a jeho registrovaného partnera Michala Jagelky je to ale prý faleš, Honza Musil má být ve skutečnosti úplně jiný! Teď se k nebývale ostré kritice na hodinu vyhozených kolegů vyjádřil! Jak?

„Musíme bohužel potvrdit, že nejpozději od začátku letošního léta začala ze strany stávajícího programového vedení nejprve plíživá a nenápadná, o to však promyšlenější, zákeřnější a pro nás nepochopitelná kampaň proti nám oběma, která v těchto dnech vyústila v naši definitivní likvidaci… Zažívali jsme nejrůznější menší či větší podrazy, ztěžování a komplikování naší práce, tatam byla přívětivá a rodinná televize, do které jsme kdysi nastupovali, a pro kterou jsme rádi pracovali,“ uvedli Cibulka s Jagelkou v prohlášení.

A co na to Musil, na nějž kritická slova směřovala? Stojí totiž za programovým oddělením jedné z televizí na barrandovském kopci, a právě on měl být podle slov obou moderátorů tím „zákeřňákem“, který měl údajně zařídit jejich konec na obrazovce.

„Jejich prohlášení jsem četl. Ale i když je mi jasné, že tam mluví o mně, vůbec se mi k tomu nechce vyjadřovat. Nerad totiž mluvím o věcech, které mi nepřísluší komentovat. Kdyby to bylo něco faktického, tak k tomu své řeknu. Ale tohle je nesmysl. Jsem Honza Musil, ne televize. Já nemůžu nikdy nikoho vyhodit,“ naznačuje Musil, že padáka Cibulka s Jagelkou rozhodně nedostali od něj.

„Je to divný blábol. Žalobu na ně ale nepodám, nikdy jsem takový člověk nebyl, nestojí mi to za to. Za televizi však mluvit nemohu. Nevím, jak se její vedení zachová,“ dodal pro Super.cz Honza Musil, který prý za spoustu let, co pracoval pro různé televizní stanice, nic podobného nezažil.

Reklama

Další články

Načítám