Hlavní obsah
Článek

Někdy máme pocit, že na naši pleť nefungují žádné krémy ani séra, zkrátka nic. Vrásky spolehlivě vyhladí botulotoxin a kyselina hyaluronová, ale co s barevnou nejednotností, velkými póry nebo povadlou kůží? Naštěstí jsou tu lasery, které kralují trvalému odstranění chloupků, žilek, pigmentací a jsou nepřekonatelné v omlazení a prevenci stárnutí. Pleť „po laseru“ nemá chybu.

Laserová epilace: pryč s chloupky se slevou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Laserová epilace je bezpochyby nejefektivnějším způsobem dlouhodobého odstranění chloupků. Skutečnými specialisty na epilaci jsou v Lasercentru Asklepion, kde dosud provedli nejvíce laserových epilací v ČR. Pracují s lasery, které si poradí s každým typem chloupků a ošetření je s nimi rychlejší, bezpečnější a méně bolestivé. Odstranit chloupky laserem je možné kdekoli po těle. Až do 30. 9. získáte v Asklepionu na odstranění chloupků laserem v podpaží a v oblasti bikiny-line 20% slevu.

Stále mladá a pevná pleť jedině díky laserům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bezkonkurenční účinek mají lasery také v omlazení a vyhlazení pleti. Dokonale zlepší texturu, stáhnou póry, vyhladí drobné vrásky, sjednotí barvu pokožky, odstraní začervenání i drobné žilky. Díky tomu, že v Asklepionu kombinují hned několik omlazujících laserů a přístrojů, je výsledný efekt skutečně dokonalý. Díky laserovým paprskům se v hloubi kůže povolená kolagenová vlákna stáhnou, stará a poškozená se vstřebají a během šesti týdnů se začínají tvořit nová, pružnější. Laserové ošetření patří k velmi bezpečným a efektivním procedurám. Kůže po laseru vypadá odpočatě a svěže, změny jsou přitom dlouhodobé, protože některé lasery dokáží „vyměnit” až 70 % povrchu kůže, a to už je vidět.

Sbohem léto a pigmentové skvrny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po celé léto nutilo slunce naši pokožku (tedy pokud jsme ji neustále nemazali krémy s UV ochranou) produkovat kožní barvivo (melanin), aby ji samo ochránilo před ultrafialovým zářením. Důsledkem jsou ale nechtěné hnědé skvrny, které nám na obličeji, rukách i dekoltu zůstanou, i když je opálení už dávno pryč. Existují jistě bělicí krémy a kosmetická ošetření, ale jedinou jistotou, jak se pigmentací zbavit trvale, je laser. Pro odstranění drobných pigmentací a odstranění znamének v Asklepionu používají přístroj IPL Ellipse. Po jeho aplikaci mizí velmi dobře i tzv. stařecké skvrny na rukou či v dekoltu.

Kdy je nejvhodnější zajít si na laser?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Právě teď, kdy slunce ztratilo svou sílu a půl roku o sobě nedá vědět. Po ošetření laserem je totiž třeba chránit pokožku před slunečním zářením a předejít tak tvorbě pigmentací. Ošetření laserem, pokud je zvolen správný typ a provádí ho zkušený lékař, je nejrychlejším a nejúčinnějším způsobem, jak vyřešit mnoho estetických i zdravotních potíží. Některé zákroky je třeba opakovat, a proto je dobré si sérii ošetření naplánovat do zimního období roku. Ve spolupráci s dermatology kliniky Asklepion jsme pro vás připravili přehled omlazujících ošetření, který vás letošní laserovou sezónou bezpečně provede.

Další články

Načítám