Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Barbadoská kráska, zpěvačka Rihanna (36), je zkrátka módou posedlá. Obléká se vždy tak, aby co nejvíc zapůsobila, bez ohledu na příležitost. A často jsou v modelech, které nosí, do hlavní úlohy obsazena prsa.

Doposud největší rekord této sezóny, alespoň co se klenutosti jejího dekoltu týče, předvedla v růžových šatech, které na sobě měla v sobotu večer v New Yorku. Jejich vrchní díl jí ale natolik stlačil ňadra, že nelezly z důlků oči jen přihlížejícím, ale chvílemi i zpěvačce, které se v nich jistě moc pohodlně nedýchalo.

Na odhalenou hruď nepověsila tentokrát žádný náhrdelník. Zato zápěstí levé ruky, stejně jako prsty obou, zdobily brilianty. Zakladatelka kosmetické značky Fenty Beauty pak dostála pověsti, že nejlepší reklamu si dělá sama, a ústa přetáhla jasně červenou rtěnkou a kolem očí měla třpytivě růžové stíny.

Není divu, že když tahle sexy baba uspořádá benefiční večírek pro americkou neziskovou organizaci Clara Lionel Foundation Diamond Ball, kterou ona sama před pěti lety založila a jež si vytyčila za úkol přeshraniční pomoc při hájení základních lidských práv a práva na lékařské ošetření nebo na vzdělání pro chudé, během chvíle vybere rovných pět miliónů dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám