Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zelenookému snu všech českých i slovenských mužů Andree Verešové (43) se mnozí lidé posmívají kvůli jejímu naivnímu projevu. Myslí si, za jejím krásným zevnějškem je sice miloučká, ale jednodušší žena, která snad ani do pěti neumí počítat. Jenže Andrea má diplom z právnické fakulty, navíc její otec patří k předním evropským matematikům. A to by v tom byl čert, aby ďábelsky svůdná modelka nedostala do vínku alespoň kousek mozkové kapacity svého otce. "Jsme si podobní. Hlavně nohy má po mně. Dlouhé a štíhlé," prozradil o dceři akademik Vereš.

Andrea Verešová o svém otci nikdy veřejně nechtěla hovořit. Otázkám na něj se zásadně vyhýbala. A ani ve chvíli, kdy se v médiích vyrojily spekulace, že je z něj bezdomovec, a zatímco dcerka si užívá luxusu a blahobytu, on sám tře bídu z nouzí, nevystoupila na jeho obranu a neuvedla vše na pravou míru. Jejím tátou je přitom velmi uznávaný profesor matematiky, který už desítky let vyučuje na univerzitě v Žilině.

Mohlo by se zdát, že Andrea má s otcem chladný vztah. On to však vyvrací. Prý se často navštěvují. A slovenskému týdeníku Star dokonce ukázal dojemnou esemesku, kterou nedávno od svého půvabného dítka dostal. "Děkuju ti taťko za život, výchovu a péči. Miluju Tě. Tvoje dcerka Andrejka," napsala mu Verešová. Proč ji ale nepodpořil ve chvíli, kdy tančila v Let's Dance? RNDr. Ondrej Vereš uvádí, že je introvert a lidé na takových akcích nejsou jeho krevní skupina. "Setkávám se s lidmi vyšší kategorie," rýpl si do pozlátka slovenského showbyznysu tatínek Andrey Verešové závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám