Hlavní obsah
Článek

Třicetiletá Američanka se sice zbavila tukové zásoby, která ji omezovala v pohybu, do spokojenosti má však stále hodně daleko. Jessicu Valoy trápí ošklivě povolená kůže.

Přejídání macandu z amerického Seattlu vyšlo pořádně draho. Nákupy sladkostí a zmrzliny ani útraty ve fastfoodech však pro její peněženku nebyly takovou ránou jako vyúčtování za zákrok, díky němuž ze svých původních 141 kilogramů zhubla přes půl metráku.

Jessica absolvovala dvě operace žaludku. Ty sice přinesly očekávaný efekt, ale účet z nemocnice se vyšplhal na závratných 2,3 miliónu korun. Investice se ovšem neukázala jako zcela efektivní. Po výrazném úbytku váhy Jessice zůstala povolená kůže, která jí přijde ještě ošklivější než dřívější tuková peřina.

„I když jsem zaplatila přes dva milióny, se svou podobou nejsem vůbec spokojená. Když ulehnu vedle svého manžela do postele, vypadám jako šarpej. Povolená kůže z mého břicha se rozprostře kolem mě. Převis mi dokonce halí mé intimní partie,“ posteskla si nešťastná administrativní pracovnice. Přebytečná kůže by se dala odstranit, ale Jessica nemá na další operaci peníze. Hubnutí už zcela zruinovalo její konto.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám