Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná bulharsko-kanadská herečka Nina Dobrev (28), známá třeba pro své role v seriálech Degrassi: The Next Generation (2006-2009) a Upíří deníky (2009-2015), si udělala hezký večer a vyrazila do známé restaurace v západním Hollywoodu, což se samozřejmě neutajilo a před podnikem se za chvíli tlačil jeden fotograf vedle druhého.

Když odcházela, měla smůlu. Sice na ni čekal vůz, ale sedačka řidiče byla natolik posunutá dozadu, že talentované dívce nezbylo nic jiného, než se velmi krkolomně poskládat dovnitř.

A v onom okamžiku se to stalo. Jakmile Nina své dlouhé nohy namáhavě rozpletla, aby se konečně pohodlně usadila, oddechla si a chviličku zůstala v pohodlné poloze. Jenže, když máte vůz obklopen mnoha paparazzi, musíte být připraveni na všechno a každé zaváhání se trestá...snímkem.

Takže nyní už patří i Nina do zástupu slavných osobností, jejichž kalhotky se podařilo fotografům ulovit. Příště už bude při nasedání do auta rozhodně opatrnější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám