Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejoblíbenější vánoční dárek ve First Minute s 50% slevou? To se opravdu vyplatí! Čím více se budou Vánoce blížit, tím více se sleva bude snižovat. Neváhejte a objednejte svým nejbližším dárek, který nezapadne v šuplíku. Budou ho mít celý rok na očích!

Je výroba fotokalendáře složitá?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vůbec ne! Je to jednodušší, než si myslíte. Na kalendář si vystačíte s 13 pěknými fotkami ze svého archivu: tu nejkrásnější použijete na titulní stranu a pak na každý měsíc jednu další. Nebo z nich můžete vytvářet koláže, to už necháme na vás. Na webu HappyFoto si v liště s produkty najděte fotokalendáře, klikněte na ně a pak si z nabídky vyberte, kterým byste chtěli obdarovat svoje nejbližší.

Pro maminku, pro babičku...

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Největší radost z vlastního obrázkového kalendáře bude mít určitě vaše maminka nebo babička. To nám můžete věřit. Vyberte pro ně fotografie z nejdůležitějších okamžiků uplynulého roku, ideálně s vaší rodinou a dětmi. Takové fotky s rozzářeným úsměvem malého dítěte dojmou každou mámu až k slzám. Nástěnný fotokalendář bude vaše nejkrásnější, nešťastnější a nejdojemnější rodinné momenty připomínat celý rok.

Pro fajnšmekry

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Brilantní zobrazení vašich fotek zaručí deLUXE Nástěnný fotokalendář. Ten totiž HappyFoto netiskne, ale vyvolává tradiční fotochemickou metodou na prémiový fotopapír. Na vašem kalendáři tak vynikne sebemenší detail. Máte obavy, abyste fotopapír hned nepoškodili otisky prstů? Žádné strachy! Je opatřen vrstvou, která ho ochrání. Maminky a babičky jím mohou bez obav listovat celý rok tam a zpátky.

Další články

Načítám