Hlavní obsah
Článek

Nemá za sebou jen užívání marihuany, ale i dalších, mnohem tvrdších drog! Mladý expřítel Hany Gregorové (71) neunesl vykopnutí z jejího bytu a nacpal si do těla tak šílený mix, že hned dvakrát zaměstnal strážce pořádku!

Ondřej Koptík dosud tvrdil, že za ukončením vztahu s o 31 let starší přítelkyní bylo to, že mu našla marihuanu, přestože vždy tvrdil, že je zásadně proti drogám.

Teď přiznává i užití dalších, mnohem tvrdších látek. Ale tvrdí, že k tomu došlo až poté, co mu vdova po Radoslavu Brzobohatém dala sbohem.

„Byl jsem z toho, že mě Hanička zavrhla, strašně zničený a vydal se do baru. Tam jsem se seznámil s nějakými lidmi a po spoustě panáků s nimi začal fetovat pervitin a asi i kokain,“ prohlašuje nyní Koptík, který zatím přespává u maminky v Pardubicích. Byl by rád, kdyby mohl vrátit čas, ale nejde to.

Pak na něj někdo, možná přímo Gregorová, zavolal policii.

„Snažil jsem se dostat k Hance a omluvit se jí. Jenže ve stavu, ve kterém jsem byl, jsem tam asi hodně vyváděl. Moc si to nepamatuji, jen vím, že jsem tam utíkal před policií. Tři dny jsem řádil jako smyslu zbavený,“ sype si popel na hlavu v Blesku s tím, že si dál pamatuje, jak se choval coby smyslů zbavený v nemocnici, kde ho dokonce kvůli drogám hospitalizovali. Rovnou na dva dny.

„Strašně se stydím,“ uzavřel s tím, že přesto doufá, že ho herečka vezme na milost. Posílá jí kvůli tomu stále vyznání lásky, už ale sáhl i k tvrdším výčitkám.

Reklama

Další články

Načítám