Hlavní obsah
Článek

Kdo prozatím nechápal, proč by Hana Gregorová (71) vykopla z bytu o 31 let mladšího Ondřeje Koptíka, tomu nyní možná bude jasněji! Zatímco podle něj kopačky přišly kvůli tomu, že lhal ohledně své nulové tolerance drog a přitom bral marihuanu, objevili se svědci, kteří prý viděli něco úplně jiného. Totálně zmatený prý běhal po nemocnici, drmolil nesmysly, demoloval sklo a chtěl si nechat ošetřit neexistující zranění!

K incidentu mělo dojít před pár dny.

„Minulou sobotu vyjížděli policisté druhého policejního obvodu do nemocnice na Karlově náměstí na oznámení personálu, že se po budově nemocnice pohybuje zmatený muž. Policisté na místě tohoto muže dohledali a zjistili, že rozbil skleněnou výplň dveří na chodbě,“ uvedl mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Podle tvrzení nemocničního zdroje TopStaru, který s informací přišel, měl být Ondřej Koptík pod vlivem drog. Údajně mělo jít o něco silnějšího než marihuana, což mimo jiné mělo potvrzovat chování mladého muže, který prý přišel kvůli ošetření bodných ran. Měl uvést, že na něj nějaká žena zaútočila nožem. A to přesto, že žádné bodné zranění lékaři nenašli! Stejně si ale povídal s imaginárními lidmi.

„Podle svědků z okolí události létaly vzduchem nadávky: ‚Sv*ně, ona mě bodá, Hanko, nech mě!‘ a podobně. Poté se měl Koptík pokusit o útěk, jenže to zkusil přes skleněné dveře. Pak už ošetření skutečně potřeboval,“ tvrdi Prima.

Halucinacemi často trpí feťáci, někdy ale i psychicky vážně nemocní lidé. Sám Koptík odmítá, že by bral třeba takový pervitin, přesto ho doktoři podle tvrzení televize umístili na psychiatrii za doprovodu policistů a po propuštění mu doporučili, aby se začal léčit.

Mladý muž, jenž své bývalé přítelkyni vyznával veřejně lásku (i nenávist), už naznačil, že ho nechala vykoupat v jeho démonech místo toho, aby mu pomohla.

A co říká na popis incidentu? „Úplně to obrátili. To není celá pravda!“ snaží se bránit, ale nic bližšího neuvedl s tím, že přesný popis incidentu pronese až v pondělí.

Reklama

Další články

Načítám