Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nastanou okamžiky v životě lidském, kdy nám osud v několika vteřinách dokáže otočit život doslova naruby. Mnohé z nás pak napadnou otázky typu: „Co jsem komu udělal?“, „Proč zrovna já?“ nebo „Co se mnou teď bude?“

Pokud takové myšlenky měla i rodačka z Nigérie Kechi Okwuchi (27), která jako jedna ze dvou cestujících přežila v pouhých 16 letech pád tragický pád letadla, ani ve snu by ji nenapadlo to, co se pro ni stává v posledních dnech realitou.

Kechi se z tragického zážitku zotavila, po havárii jí však velké plochy kůže včetně obličeje doplnily velké jizvy. Nyní žije v texaském Hostonu a účastní se talentové soutěže America Got Talent, jejíž licenční pořad Česko Slovensko má talent znají diváci z televize i u nás.

Když se Kechi po tragické události zotavovala, jedinou útěchou jí byla hudba. A nejen to. Zároveň jí pomohla rozvinou talent, který v ní dřímal neobjeven. „Ležela jsem s obvazy na nemocničním lůžku a nemohla se hýbat ani dělat nic jiného. Hudba mi poskytla únik, a proto pro mě tolik znamená,“ vysvětlovala dívka publiku i porotcům soutěže v červnu.

Když nyní předvedla divákům své pojetí hitu Don't Worry About Me On Tuesday Night od Frances, diváci byli u vytržení. Dojem dívka udělala na celou porotu soutěže, zpěvačku Mel B, známou z někdejšího dívčího uskupení Spice Girls, dokonce dojala až k slzám. Následně ji porotci odměnili potleskem ve stoje a Mel B dokonce zašla ještě dál. „Nemohu za to, ale jediné, co teď chci, je obejmout vás a držet,“ prohlásila dojatě a svůj porotcovský úsudek dokončila uslzeným: „Nemám slov.“

Reklama

Další články

Načítám