Hlavní obsah
Článek

Když vyšlo najevo, že Hana Gregorová (71) po dvou letech soužití vykopla svého o 31 let mladšího milence Ondřeje Koptíka, údajně kvůli jeho užívání marihuany, mnozí lidé měli radost, zakoupili krekry, otevřeli víno a začali se královsky bavit. Tady je další várka zajímavostí, které výřečný mladík své starší expřítelkyni vzkázal. A tentokrát už to vážně nejsou jen projevy lásky!

„Motto dne: Zahoďte lásku, visí-li vaše pověst na vlásku! Tvá čistá a neposkvrněná pověst v tomto životě je pro tebe ta nejdůležitější zvěst. Co je proti tomu má láska? Na tvé nemilující černé duši jen malá zmrazka,“ píše Koptík naštvaně kvůli tomu, že Gregorová doteď neodpovídá a nehodlá mu odpouštět. Ta drzost!

Tvrdí, že si herečka nechá od někoho našeptávat. „Tak už radši nenecháš naši lásku kvést? Bože, stále tě miluji...vykašli se na všechny pověsti a závistivé kvasky,“ zlobí se a prosí Ondřej najednou.

Zdá se, že je celou duší (snad v jeho případě bílou, když tu své ex opakovaně označuje za černou) romantik a na dálku své bývalé, výrazně starší přítelkyni, připomíná, jak se měli spolu dobře.

„Pamatuju jsi, jak jsi ležela vedle mě a říkala šeptem: ‚Miluj mě, hlaď mě, drž mě, neopouštěj mě!‘ a já tě miloval, hladil, držel. Bože, pomoz mně! Nemůžu přestat jen tak! Vidím, že ty jsi ten krutý a nelítostný kat, co kudlu do srdce mně vrazil jen tak. Vím, ‚není to úplně pravda,‘ řekneš teď, ‚však vybral sis sám,‘ řekneš, ale není to tak. Byla to i tvoje volba nechat mě v tom ležet a dát mi tak pořádně na frak. Cítil jsem z tebe, že chceš, aby mě to přejelo. Jak vlak vykopneme a nepomůžeme chudákovi, však?“ pokračuje Koptík.

Zdá se, že o zábavu široké veřejnosti bude ještě na dlouhou dobu postaráno!

Reklama

Další články

Načítám