Hlavní obsah
Článek

Je tam sice jen pár dní, přesto stačil na newyorské univerzitě nabrat docela slušný vliv. Syn slavných rodičů Davida a Victorie a asi nejvýraznější člen britské zlaté mládeže Brooklyn Beckham má za sebou velmi náročné dny. A pomalu už se to začíná projevovat na jeho tváři.

Brooklyn od začátku září začal v New Yorku na Parsons School of Design studovat fotografii. A jen těchto pár dnů už stačilo na to, aby se mezi studentkami této školy vytvořila silná fanouškovská základna jeho obdivovatelek, což se zřejmě u mladého sympaťáka, který má jen na Instagramu téměř 11 miliónů sledujících, dalo očekávat. Brooklyn samozřejmě ví, co dokáže s mladými dívkami udělat přítomnost někoho slavného, a snaží se být nad věcí.

Na druhou stranu připouští, že chvílemi to může být náročné a občas musí reakce dívek zahrnujících ho svojí přízní trochu usměrnit. „Mám rád lidi ze školy, ale je tam pár fanynek..., občas jim říkám ´Budu s tebou asi tak čtyři roky, tak klid´.“ Podle jeho slov už se situace ale začíná pomalu klidnit. „Myslím, že už je to lepší. Chápou a respektují to. Byl to tlak hlavně zpočátku, ale byl to pro ně šok, takže to bylo v pohodě,“ usmívá se unaveně.

Brooklyn, který se celý svůj život pohybuje ve světě celebrit a v nejvyšších kruzích, si ale nechává odstup i od členů společenské smetánky. Určitě prý netouží nějak se s nimi víc družit. „Rozhodně mě neláká někde vysedávat se všemi těmi slavnými, otravnými lidmi,“ dodal v rozhovoru pro magazín The Cut.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám