Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kritizovaný vztah herečky Hany Gregorové (71) k vůči ní mladičkému Ondřeji Koptíkovi (34) je pasé, vdova po Radoslavu Brzobohatém (†79) se ho nemilosrdně zbavila. Vykopla ho z bytu a jeho osobní věci mu poslala po kurýrovi. Mladý muž se chová, jako by mu nespravedlivě vzali oblíbenou hračku, díky čemuž teď už víme, co za tím stálo!

Pokud někdo čekal, že na Koptíka praskla nevěra, že mu slovenská temperamentní umělkyně přišla na úlet s nějakou vrstevnicí, ten se prý šeredně mýlí.

Za vším byla lež.

„Tvrdil jsem jí, jak nesnáším drogy, a přitom jsem je užíval. Teď, když se to provalilo, jsem vyhledal odbornou pomoc a dvakrát týdně docházím k odborníkům, kteří mi od mé závislosti na marihuaně pomůžou,“ svěřil se Nedělnímu Blesku Koptík. Gregorová je měla najít v osobních věcech svého mládence.

Ten se všemožně snaží získat naštvanou expřítelkyni zpátky. Vypisuje jí zprávy bez jakékoli odpovědi, na sociální síti jí skládá básně plné milostných vyznání a proseb o odpuštění. Za ně by sice na akademii poezie asi dostal stokrát podtrženou pětku, ale ani to ho neodrazuje od dalších.

Ondřej neměl lepší nápad než nakonec vytáhnout ještě silnější zbraň. Zaběhl do nejbližší redakce, kterou měl po cestě, a tam na sebe pověděl snad i to, co neví.

V následujících dnech se máme na co těšit. Jestli si ale myslí, že se mu tak povede Gregorovou získat zpátky, podle nás se spíš šeredně mýlí a herečku naopak patrně ještě víc odradí.

Reklama

Další články

Načítám