Hlavní obsah
Článek

V jednom z nejoblíbenějších seriálů vydrželi sotva půl roku! Charismatická Vilma Cibulková (61), ulhaná cukrářka v podání Ivy Janžurové (82) a Jiří Hána v seriálu dál nebudou.

Cibulková na jaře naskočila do Ohnivýho kuřete v roli šéfkuchařky Johany Němcové, jejího bratra Juráška si zahrál Jiřího Hána. Iva Janžurová zase představovala začínající cukrářku Slávku Hrubešovou, která měla trochu problém s pravdomluvností.

Jenže lukrativní kšeft od Primy pro všechny tři skončil.

„Točíme s předstihem, takže nevím, kdy se to projeví na obrazovce. Ale patnáctého září v seriálu definitivně končím. Všem divákům, kteří se rádi dívali, musím říct, že naše linie nepokračují. Odcházím já, Iva Janžurová a můj bratr Jurášek. Do toho ale točím dva filmy, práce je dost,“ říká bez známky lítosti jedna z nejtalentovanějších českých hereček Vilma Cibulková.

Tu jsme potkali na znovuotevření Divadla Na Perštýně v centru Prahy. „Představíme se tu s představením Magická hodina. V plánu máme ale i další projekty. Budu dělat na Caligulovi a v další sezóně na Spiknutí Caliguly. V jedné hře si zahraju ženu, v druhé přímo jeho,“ pochlubila se paní Vilma.

Je velmi energická. Nechybí jí po hraní síly doma? „Velmi to rozděluji. V divadle i doma žiju naplno. Všude jedu na sto procent,“ dodala sympatická herečka.

Reklama

Další články

Načítám