Hlavní obsah
Článek

Rok a půl byli idylický pár, teď už je ale s jejich velkou, byť mezigenerační, láskou ámen! Řeč je o temperamentní herečce Haně Gregorové (71), která se nelítostně zbavila Ondřeje Koptíka (34). Vztah, který velká část veřejnosti nechápala, a mladíka někteří obviňovali dokonce z vypočítavosti a touhy po slávě, je minulostí. Koptík je nyní vyřízený a na své sociální síti posílá Hance srdceryvné vzkazy, v nichž přiznává, že se zachoval hnusně a podle!

„Moje královno, potřebuju polibek… Já už nevím, jak jít dál. Nádherné společné léto nám osud přihrál a já nedělal nic jiného než jen to, že jsem ti lhal… Dýchám a chodím sice po tomto světě, bez tebe mě to však jen smete. Odpusť, má lásko. Miluji Tě!“ skládá dokonce básničky.

Co konkrétního provedl, neprozradil, ale je jasné, že s ním Hanka drsně zametla. Vůbec prý s ním nekomunikuje. Sám tvrdí, že se nezachoval dobře. „Zranil jsem tvé srdce hnusným a podlým krokem, co se stal se teď mým prokletým prorokem,“ veršuje dále.

Koptík dokonce jednou Gregorovou požádal i o ruku, ale herečka, přestože na romantickém místě v horách řekla ano, to později dementovala a vinu házela na přítomného novináře, že je prý k tomu oba dva dotlačil.

Hana Gregorová svého mladého milého držela zkrátka. Když jí připadalo, že už se o ní píše jen jako o té, kdo randí s někým výrazně mladším, skoro ho přestávala brát do společnosti. Mládenci ale i tak vztah stál za to, protože ji poslechl i v tom, aby už bez jejího souhlasu nekomunikoval s novináři.

Reklama

Další články

Načítám