Hlavní obsah
Článek

Měla slibně našlápnutou hereckou kariéru a předpoklady stát se klasickou hollywoodskou star s miliónovými příjmy. Americká herečka Jessica Biel (36) je totiž nejen velmi půvabná, ale, jak již několikrát dokázala, také talentovaná.

Jenže pak se zamilovala do globální popové hvězdy a devítinásobného držitele Grammy Justina Timberlaka (36) a vzala si ho. A dospěla k rozhodnutí, že si dá pauzu, z Hollywoodu se na chvíli stáhne a drobátko se zašije doma s rodinou, které se bude věnovat. Jenže, jak všichni dobře víme, takhle to v Americe u filmu nechodí. Pak se není čemu divit, že na Jessicu producenti tak trochu zapomněli.

Ale teď dostala tahle šikovná kráska znovu příležitost od režisérů Antonia Camposeho a Brada Andersona. Není to sice zrovna celovečerní trhák, ale šance má psychologická novinka tohoto léta, osmidílná série The Siner, velmi slušné, a to právě především díky hereckému nasazení Jessicy Biel a jejího hereckého partnera Billa Pullmana.

A vy se teď můžete v naší galerii podívat na hned několik velmi zajímavých snímků, naznačujících nám, o co zhruba půjde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám