Hlavní obsah
Článek

Česká modelka Alena Šeredová (46), která žije v Itálii, si odskočila do své domoviny, aby ztvárnila menší roli v krimiseriálu Kapitán Exner.

A jedná se o pěkně pikantní roličku. Detektiv Exner v podání Michala Dlouhého se při vyšetřování dostává do prostředí sběratelů starých mincí a půvabných hereček.

Herečka Chantal Poullain (61) má totiž milenku. A přesně tu hraje modelka Alena Šeredová! „My jsme se znaly, ale nikdy jsme spolu nehrály. Bylo to takové decentní, elegantní. Bylo to poprvé, co jsem hrála takovouhle milenku, úplně jinou, něž jsem já, ale bylo to příjemný,“ prozradila Chantal, která s přijetím role vůbec neváhala.

„Správná herečka zvládne zahrát cokoli, takže s tímhle jsem problém neměla. Mám spoustu kamarádů, kteří jsou homosexuálové. Já nenávidím to slovo lesba. Nemám to ráda, moc to slovo nepoužívám, mám hodně kamarádů mezi homosexuály a strašně si s nimi rozumím,“ smála se Chantal. Pro obě dámy to bylo setkání téměř po dvaceti letech.

„S Chantal jsem se naposledy setkala někdy v roce 1998, to už je pro nás obě nějaký ten pátek. Při natáčení Kapitána Exnera jsme se spolu moc nasmály,“ dodala Šeredová, která si natáčení užila.

Reklama

Další články

Načítám