Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Prožijte jedinečnou cestu časem! Takovou možnost nabízí největší muzeum jukeboxů na světě Terra Technica v nákupním a zábavním areálu Excalibur City v Hatích u Znojma. Na více než 8500 m2 přináší jedinečnou možnost obdivovat více než 700 jukeboxů, 250 pinballových automatů, stovky videoher a ostatních kuriozit – dohromady více než 2000 exponátů.

Prožijte jedinečnou cestu časem! Takovou možnost nabízí největší muzeum jukeboxů na světě Terra Technica v nákupním a zábavním areálu Excalibur City v Hatích u Znojma.

Foto: Super.cz
Zprava majitel Excalibur City Ronald Seunig, marketingová ředitelka Excalibur City Blanka Zahradníková- Kašparová a Pinnball wizard Günter Freinberger.

Na více než 8500 m2 přináší jedinečnou možnost obdivovat více než 700 jukeboxů, 250 pinballových automatů, stovky videoher a ostatních kuriozit – dohromady více než 2000 exponátů.

Foto: Super.cz
Všechny vystavené jukeboxy jsou funkční a návštěvníci si mohou vybrané jukeboxy vyzkoušet.

V muzeu Terra Technica si na své si přijdou nejen techničtí nadšenci. Baví vás 50. léta? Usedněte v našem stylovém bistru a naplno si vychutnejte dobu, kdy na pódiích a stříbrných plátnech kin zářili Elvis Presley či Marilyn Monroe! Máte raději hry? Zkuste štěstí na některém z pinballových automatů! Jste fanoušek komiksových postav? Vychutnejte si pohled na originál Batmobilu a nechte se strhnout atmosférou dalších superhrdinských kousků v naší sbírce! Můžete tak učinit již 23. září při velkém GRAND OPENINGu. V rámci něj připravujeme grandiózní program! Hvězdnou dne bude Karel Gott, jenž slavnostně přestřihne pásku největšího muzea jukeboxů na světě!

Foto: Super.cz
Grand Openingu 23. 9. se zúčastní i Jitka Zelenková.

Mimo něj vystoupí i Dara Rolins či Jitka Zelenková, která se s mistrem představí na pódiu a zazpívá své slavné hity. Atmosféru pak bude dotvářet produkce kapely The Unlimited Beatles Show.

Foto: Super.cz
Těšit se můžete v sobotu 23. 9. i na vystoupení Dary Rolins.

Program startuje již ve 12.00 hodin a potrvá až do 18.00 hodin. Více informací naleznete na facebookovém profilu Excalibur City nebo na www.excaliburcity.com.

Další články

Načítám