Hlavní obsah
Článek

Od filmu Rebelové Filipa Renče (58), který šel do kin v roce 2001, se jedna z představitelek hlavních rolí Alžbeta Stanková skoro nezměnila. Dva roky před čtyřicítkou vypadá představitelky Bugyny jako dvacítka. Tahle lichotka ji samozřejmě potěšila, sama o tom ale přesvědčená není.

"I když někdo mi řekl, že jsem dobře garážovaná. Nějaký chlap to byl. V mém věku mě potěšil kompliment, že jsem dobře udržovaná," smála se. Vlasy, které nosívala léta tmavé, má ale nyní mnohem světlejší. "Už jsem šedivá, tak zesvětluju. Mohli bychom začít počítat moje vrásky, ale já jsem spokojená, zatím mi stárnutí nějak nevadí," vysvětlila.

Betka se po pěti letech vrátila na muzikálová prkna. Uvidíme ji jako manželku Iaga ve stejnojmenném muzikálu Janka Ledeckého (61). "Říkám jí baba Iaga. Muzikál jsem trošku odsouvala, říkala jsem si, že už ty nožky tak zvedat neumím, ani zpíváním jsem si nebyla jistá. Ale byla to milá výzva, muzikál mám ráda," svěřila.

Betku jsme v ukázce muzikálu viděli a nožkama v krátké sukničce mrskala pořád dobře. "Ale to jste neviděli, jak jsem těsně před tím sháněla kalhotky, protože mi ta sukně vždycky vylítne až k bradě. Vždycky se stydím, když se to má roztočit," vyprávěla.

Reklama

Další články

Načítám