Hlavní obsah
Článek

Když vjede na led, tak davy šílí. V reálu je ale Jaromír Jágr (52) spíš introvertní člověk. Když tedy opětovně fotil kampaň pro české klenotnictví, nebyl úplně ve své kůži

„V této roli jsem se nikdy moc dobře necítil, ani jsem to nevyhledával, spíš jsem se schovával. To se nějakým způsobem nemění,” svěřil se nám fenomenální hokejista po představení limitované edice hodinek nesoucích název Jaromír 68.

Fotografové to s Jágrem nemají jednoduché, neboť vydrží před objektivem velmi omezenou dobu. Nesnadné to měl také Braňo Šimončík, který s Jaromírem už podruhé fotil kampaň ve Spojených státech. „Fotografové moc dobře vědí, že mají na práci maximálně hodinu a půl, já je na to vždycky dopředu upozorňuju. Po hodině a půl začínám být nevrlý a není se mnou příjemné spolupracovat,” přiznává hokejista, kterého prý na place neuklidní ani přítomnost jeho půvabné přítelkyně Veroniky Kopřivové. „I ona to už ví, že hodina a půl je maximum, kdy se dokážu soustředit.”

Na akci v luxusní restauraci v Praze působil skutečně zakřiknutě. „Tyhle akce jsou skvělý a můžeš potkat spoustu zajímavých lidí. Na druhou stranu já mám rád své soukromí a snažím se soustředit sám na sebe,” řekl Jaromír.

Že by svou současnou kariéru vyměnil Jaromír Jágr za práci v modelingu, to tedy nehrozí. A jiná zadní vrátka? „Jakmile začneš přemýšlet o plánu B, tak automaticky ukončuješ plán A. A to já se rozhodně nechystám,” sdělil Jaromír Jágr.

Reklama

Další články

Načítám