Hlavní obsah
Článek

V lednu oslavili osmé výročí svatby, ale od té doby byste jejich společnou fotku jen těžko hledali. Jen týden poté, co se Fergie (49) zasmála spekulacím, že s manželem čekají druhé dítě, vydala spolu s ním prohlášení, které odhalilo, že spolu již několik měsíců nejsou.

Když Fergie ve středu přiletěla do Brazílie, neměla na ruce snubní prsten. A později byl její muž, herec Josh Duhamel (44), též viděn bez něj v Los Angeles. Ti dva spolu přitom mají čtyřletého syna Alexe. Jejich vztah trval dohromady asi 13 let.

„S absolutní láskou a úctou jsme se dohodli na rozchodu,“ oznámili v prohlášení adresovaném veřejnosti. „Abychom naší rodině poskytli k této změně ty nejlepší podmínky, chtěli jsme to, než vše zveřejníme, vyřešit v soukromí. Jsme a vždy budeme za jedno ve vzájemné podpoře nás obou i naší rodiny,“ vzkázali fanouškům.

Konkrétní důvod rozpadu manželství dvojice na světlo nevynesla. Západní tisk ovšem na základě nejnovějších paparazzi fotek z Duhamelova natáčení spekuluje, že se Josh zamiloval do jiné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám