Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roman Tomeš se s Milanem Peroutkou alternuje v jedné z hlavních rolí v muzikálu Daniela Landy Krysař. Slavnostní premiéru jako rybář Štěpán neodehrál, usedl v hledišti, ale nevadí. Každopádně si představení užívá, a to včetně docela náročných choreografií.

"Rozený tanečník nejsem, ale tyhle choreografie jsou spíš herecké, emotivní, bojové. Vychází to spíš zevnitř, než abychom pilovali nějaké baletní kroky. Je to takové chlapácké. Myslím, že moje žena bude z pohledu na mě pyšná, jakého má doma chlapáka. I když svaly tedy ještě moc nemám," smál se.

Pravdou je, že se nám Roman zdál nějak svalově menší. "Ruce, které jsou vidět v kostýmu, by ještě šly, ale když se svléknu úplně donaha, tak je vidět, že jsem přes prázdniny trošku zhubl. Hodně jsem zkoušel, málo jsem jedl, do toho starosti o prcka, tak jsem ani moc nespal," vysvětloval nám, proč není taková "korba". Pekáč buchet na břiše nám tedy ukázat nemohl, na to, co ale ukázat chtěl, se podívejte v našem videu. I když je to trochu nepřístupné.

"Říkal jsem si, že až dozkouším, tak se do nějaké posilovny zase vrhnu, ať má doma syn vzor v tom Herkulovi," plánuje Roman, který sice dozkoušel Krysaře, ale ještě zkouší představení Madagaskar a Sestra v akci, kde také hraje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám