Hlavní obsah
Článek

Sabina Křováková (32) si dala přestávku při natáčení nového cédéčka a odletěla na dovolenou do Tuniska. A návrat měla pěkně bolavý. Nejenže se pořádně spálila, skoro si nemohla sednout na zadek a tvář měla v barvě rajčete, navíc kvůli obrovské bolesti zubu moudrosti odlétala nadopovaná prášky.

"Zřejmě je tam zánět. Bolí to šíleně, zubař mě hned po návratu nemine. Vlastně kvůli zubu vůbec necítím to spálení. To je proti tomu brnkačka," řekla Super.cz vítězka Česko Slovenské SuperStar 2013.

Sabina stále zpívá, vystupuje se svojí kapelou, kde bubnuje i její přítel Jakub. "Jezdíme po vystoupeních, objíždíme republiku. Vydali jsme desku a makáme na další. Dá se tím uživit, ale člověk se musí otáčet a fakt makat. Mám to ráda, i kvůli tomu, že mám super kluky v kapele," prozradila.

V SuperStar vyhrála skoro tři milióny korun. Co si za ně pořídila? "Koupila jsem si kytaru, po které jsem toužila, a zafinancovala jsem desku. A zbytek čeká na další desku. Místo auta a bytu mám kytaru a cédéčko," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám