Hlavní obsah
Článek

S Ondřejem Sokolem (52) jsme se setkali u příležitosti křtu audioknih filmové trilogie Zahradnictví Jana Hřebejka, v jehož prvním díle Rodinný přítel hrál hlavní roli spolu s Aňou Geislerovou (47). Objevuje se ale i v dalších. Jeho postava sice zemřela, ale zjevuje se jako duch. Nicméně jsme probrali i show Tvoje tvář má známý hlas, kterou moderuje.

"Už v prvním díle vystupovaly postavy, které byly mrtvé nebo ztracené. Je to vyprávěné tímhle způsobem. Je to v jedné větě právě z toho prvního dílu, že často ti, kteří nás opustili, jsou tady víc přítomní, než si dokážeme připustit. Takže jsem duch," vysvětlil Sokol s tím, že jeho zjevení ale nedoprovázejí žádné vizuální efekty. "Míň tedy mluvím, mám míň replik, než bych si přál. Musím to víc vyjadřovat vnitřně," dodal.

Na nedostatek prostoru k mluvení si naopak nemusí stěžovat ve Tváři. "Tam se možná vykecám víc, než bych chtěl, možná i víc, než by chtěli diváci," smál se. Sokol si v posledním díle řekl o to, aby mohl i účinkovat v jednom ze soutěžních kousků. Můžeme se tedy těšit, že ho v sobotu uvidíme tančit?

"Ano. Tančit v sobotu budu a musím říct, že je to nezapomenutelné vystoupení. Nenechte si to ujít. A pak bych ještě doporučoval šestý díl, protože se nám podařilo dotlačit Aleše Hámu do něčeho, co ještě nikdy v životě nedělal," sliboval.

Co ale rozebírat rozhodně nechtěl, byl pořad Partička, v němž už neúčinkuje. "Udělal jsem rozhodnutí, že o tom mluvit nechci. O tomhle, pak o nějaké vraždě, a ještě pár věcech jsem se rozhodl nemluvit," zlehčoval na závěr Sokol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám