Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není jen herečkou a malířkou intuitivních obrazů. Málo se ví, že se Kateřina Kaira Hrachovcová (49) věnuje také osobnímu koučinku.

„Někdy přemýšlím, jak to nazvat. Odborný název koučování není něco, co by se mnou tak úplně souznělo. Je ale pravda, že se tomu věnuji velmi,” říká představitelka Mileny ze seriálu Přístav. Během setkávání pomáhá Kaira svým klientům hledat odpovědi na jejich otázky. „Jsem takový průvodce,” vysvětluje.

O svém nezvyklém „koníčku“ se Kaira rozpovídala na křtu Diáře Báry Nesvadbové 2018, který vlastně také obsahuje spoustu otevřených otázek. „Lidé neumí klást sami sobě otázky a Bára je taky takovým koučem, který se umí ptát. Možná si lidi najdou odpovědi a nebudou váhat si odpověď do diáře napsat,” řekla Kaira, která si už diář pečlivě prostudovala.

Neznamená to, že by Hrachovcová ale pověsila herecké povolání na hřebík. „V první řadě jsem žena Kateřina Kaira Hrachovcová. Potom dělám věci, které mi přichází do cesty. Herectví, které dělám od školy, mě naplňuje. Vedle toho je vnitřní život naplnění a k tomu patří věci, které se učím, jako je koučování, malování, všechno možný,” řekla Kaira.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám