Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Petr Rychlý (58) koupil manželce Janě opravdu luxusní dárek. "Miluji svoji ženu a moje žena miluje italskou módu. A aby mi do Itálie nezdrhla, trošku jsem si ji připoutal," řekl s úsměvem Super.cz Rychlý, který manželce pořídil v pasáži Koruna luxusní obchod s módou a vrazil do něj milióny.

"Výběr kolekce nechávám na své manželce, já jsem hodně mluvil do designu obchodu a řeším peníze a marketing. Černo-bílá kombinace obchodu byl můj nápad, aby barevné oblečení vyniklo," prozradil Rychlý.

Když většina jeho kolegů začala podnikat, většinou to skončila katastrofálně. Krachu se prý ale Rychlý nebojí. "Zkušenosti nemám. Čekám, kdy narazím," řekl Rychlý. "Když nikdo nic nedělá, nic nezkazí. Obavy mám vždycky, to mám i před premiérou," vysvětluje.

"Budu dělat vše pro to, abych si nos nenabil. Obchod nemá zákony, nikde není jistota. Mám svůj limit, za který nepůjdu. Má loď by se neměla potopit až po komín. My tomu ale se ženou věříme. Nepřipouštím si neúspěch, to by byla negativní energie," uzavřel Rychlý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám