Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto se chýlí ke konci a vy jste nestihli svoji vysněnou dovolenou u moře? Odleťte za teplem v září a říjnu. Podzimní last minute zájezdy jsou totiž až o několik tisíc levnější. Specialisté portálu dovolena.cz od STUDENT AGENCY k.s. si pro vás připravili pět lákavých tipů.

Kapverdské ostrovy - skutečný tropický ráj

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nádherné písečné pláže, monumentální skaliska a panenská příroda vulkanického původu. I tak by se daly charakterizovat krásné Kapverdy. Neváhejte ještě na podzim navštívit ostrovy Sal, Boa Vista a Maio, kde se můžete nerušeně oddávat slunečním paprskům, šplouchání vln a omamnému klidu. Let z Prahy sem trvá jen zhruba 6 hodin, Kapverdy jsou tak dostupnou exotickou destinací na podzimní dovolenou. Pokud vás tedy neláká ruch evropských letovisek, jsou pro vás Kapverdy to pravé.

Egypt – exotika na dosah

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Egypt patří aktuálně mezi top destinace letošního roku. Doporučujeme navštívit letovisko Marsa Alam, které se pyšní krásným podmořským světem. V Rudém moři rostou duhové korály, v jejichž blízkosti se prohánějí tisíce rybek, mořské želvy a spatřit můžete na vlastní oči i kapustňáky. Oblast proto patří mezi nejvyhledávanějšími pro potápěče i milovníky šnorchlování. Že se potápět neumíte? Nevadí, na zdejších plážích najdete potápěčské školy se zkušenými instruktory, kteří vám dokážou, že je to hračka. V Marsa Alam je také Dolphin House, kde můžete strávit celý den pozorováním delfínů. Zájezdy do Egypta právě teď pořídíte s all inclusive servisem již od 7 000 korun.

Spojené arabské emiráty – podmanivý Ras Al Khaimah

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro letošní podzimní dovolenou doporučujeme pobyt v Čechy stále ještě neprobádaném emirátu Ras Al Khaimah, který je pravým opakem supermoderních velkoměst. Domorodci si tu stále místo ropy a turistického ruchu přivydělávají lovem perel, dýchne na vás atmosféra dávných dob a v hotelových resortech si užijete klidný pobyt u průzračného moře. Jakmile vás lenošení omrzí, můžete se vydat do zábavních nebo nákupních center nebo vyjet na budovu Burdž Chalífa v nedalekém Dubaji.

Kanárské ostrovy – pohodová dovolená

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Souostroví, které je celoročně zalité sluncem, se skládá hned z několika podmanivých ostrovů. Pokud vám nestačí celý den relaxovat na pláží, ale chcete dovolenou trávit aktivně, doporučujeme ostrov Fuerteventura, který je vyhledávaným cílem milovníků vodních sportů, a je také neodmyslitelně spjat s památkami. Na „ostrově věčného jara“ Tenerife vás nadchne krásná příroda. Nádherný je i ostrov Gran Canaria – najdete tu skalnaté útvary, úrodnou půdu i borovicové lesy nedaleko písečných dun. Několik podmanivých ostrůvků na Kanárských ostrovech zkrátka potěší každého cestovatele.

Další články

Načítám