Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nevíte, kam dřív skočit, čas je váš nepřítel, a navíc vám hlavu stále zaměstnávají myšlenky, jak se rychle zbavit kil a vrátit se zpět k postavě, kterou jste měla před těhotenstvím. Neumíte se rozhodnout, jestli si máte raději nechat upravit prsa nebo břicho? Není důvod. Na FORMÉ clinic, která jako jedna z mála provádí kombinované zákroky, se zbavíte několika problémů najednou.

Bez diet a cvičení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patříte mezi ty, které v těhotenství příliš nepřiberou, a přesto vás může trápit kožní převis v oblasti pod pupíkem a pokleslá ňadra, s jejichž velikostí jste jinak spokojena. Tyto nedostatky řeší kombinovaný zákrok s názvem Markéta, při němž dojde k modelaci prsou s cílem navrátit jejich původní tvar. V průběhu zákroku dojde k povytažení, zpevnění, vysunutí a celkovému zlepšení tvaru prsou, která jsou po těhotenství nebo výraznějším zhubnutí pokleslá. Současně je možné provést abdominoplastiku, která z vašeho bříška odstraní bochánek tuku a přebytečnou kůži. Je to nejúčinnější způsob, jak se zbavit převislého břicha, na které neplatí diety ani cvičení.

Pevná ňadra a ploché bříško

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Běhání mezi dítkem a partnerem je sice vyčerpávající, ale zpevnění postavy při tomto druhu „sportování“ nečekejte. Bez skalpelu to nepůjde. Povislá ňadra, prázdný dekolt a kožní převis na břiše odstraní kompletní rekonstrukce prsou a bříška. Tento kombinovaný zákrok pod názvem Jana obsahuje modelaci a augmentaci prsou, tzn. nadzvednutí a vyplnění ňader silikonovým implantátem. Během jedné narkózy se může současně provést abdominoplastika, při níž plastický chirurg odstraní kožní převis a rozestoupené břišní svalstvo. Provádí se dvojím způsobem, buď jako celková operace břicha, nebo tzv. miniabdominoplastika. Výsledkem bude menší obvod vašeho pasu a zploštěné a zpevněné břicho.

Plný dekolt aneb Tuk zpátky na místo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Okolí žádné změny nezaznamenalo, ale vy se necítíte komfortně. Na čtyřech problematických partiích těla se vám usadil tuk a velikost šatů, které jste nosila před mateřstvím, vám není pohodlná. Větším výstřihům už se raději vyhýbáte, ale přesto nechcete problém řešit implantátem. Kombinovaný zákrok s dívčím jménem Zuzana nabízí autoaugmentaci, jež bez použití silikonového implantátu vrátí plnost vašemu dekoltu. V jednom zákroku vám lékař odsaje i nechtěné tukové polštáře. Tuk, který velmi šetrně odstraní, po pročištění aplikuje do prsou, která získají plný tvar, lehce se zvětší a vyplní dekolt. Touto metodou dosáhnete i vymodelování postavy.

Větší ňadra a přitažlivé boky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po kojení vám zůstala malá nebo téměř žádná ňadra, ale ve spodních partiích máte pocit, že velikostí patří jiné ženě. Zvětšení prsů pomocí silikonových implantátů a odsátí tuku nejšetrnějším přístrojem Body Jet na stehnech a zadečku vyřeší kombinovaný zákrok Karolína. Augmentace s liposukcí 4 – 5 oblastí odstraní najednou problém týkající se malých ňader a nadbytku tuku na několika partiích vašeho těla. Při liposukci používáme nejšetrnější přístroj Body Jet. Jedná se o jednu z nejúčinnějších metod, jak se rychle a téměř bez bolesti zbavit přebytečného tuku. Tato metoda má oproti klasické liposukci významné přednosti, mezi něž patří především výrazně kratší hojení a téměř žádné jizvy.

Nadstandardní péče i prostředí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať si vyberete jakýkoliv zákrok, můžete se na něj už teď těšit. Tým kliniky plastické a estetické chirurgie FORMÉ clinic je složený z profesionálů se zkušenostmi v zahraničí, kteří ve svém oboru patří mezi jedny z nejlepších. Od první konzultace až do úplného zhojení si budete užívat individuální péči laskavého a ochotného personálu. Za vším stojí nadšení a zkušenosti majitelů kliniky. Důkazem, že spokojených klientů přibývá, je i skutečnost, že klinika začala být malá. Buduje se proto nová a větší. Co se nezmění, je profesionální péče, perfektní servis, bio strava, luxusní prostředí a přátelská domácí atmosféra. A to jsou bonusy, které těžko jinde najdete.

Další články

Načítám