Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Markéta Martiníková, kterou známe z řady muzikálů, moderování v křesťanské televizi TV Noe anebo z projektu Free Budget, je těhotná. V 6. měsíci už musí s některými aktivitami skončit a na miminko už se těší. S manželem jsou spolu dva roky, tak to prý přišlo tak akorát.

"Končím šestý měsíc a musím říct, že těhotenství je pro mě obrovská změna fyzická. Zvětšil se mi zadek, boky, stehna, samozřejmě bříško a poprsí, což je velice příjemné. Na váze jsem přibrala zatím jen 5 kg, ale už se do většiny původních věcí nevejdu, takže často vybírám skříň mojí mamce a vymýšlím těhotenské kombinace, abych vypadala stále k světu a cítila se v oblečení dobře," svěřila nám. "Zajímavý je pro mě zvětšený zájem mužů, kteří zastavují v autech a oslovují mě, třeba jako se mi to stalo zrovna na cestě na ultrazvuk," smála se.

"Z hlediska fyzické kondice mi první tři měsíce bylo špatně a moc se mi nechtělo pracovat, ačkoliv jsem měla práce strašně moc, hodně jsem natáčela a hodně toho bylo také v divadlech. Teď, když už náročný první trimestr skončil, mám zase obrovskou chuť pracovat. Každý večer se na sebe koukám do zrcadla a musím říct, že než mě miminko začalo na pláži na Kosu kopat, bylo pro mě těžké si představit a uvěřit tomu, že mám v sobě malého človíčka," prozradila.

Těhotenství kromě zmíněných prvních měsíců prožívá dobře. "Připadá mi, že jsem psychicky vyrovnanější, o hodně klidnější a cítím se víc jako žena, přestože jsem se ze začátku dost bála, abych neudělala něco špatně, co by mohlo miminku ublížit. Manžel mi taky potvrdil, že si myslí, že jsem v těhotenství klidnější a že bych podle něj mohla být těhotná pořád, až na to, že tím, že se teď o sebe zřejmě více bojím a dávám na sebe větší pozor, tak jsem mu začala mluvit do řízení, což jsem předtím vůbec nedělala a jemu se to moc nelíbí," vyprávěla.

Zato v pracovních záležitostech se jí mění život výrazně. "V rámci některých rolí si už brzy budu muset dát několikaměsíční pauzu, například nyní jsou přede mnou poslední dvě představení v muzikálu Srdcový král v Kalichu, v jiných divadelních hrách mi ale zatím dovolují pokračovat s upravenými kostýmy, takže mám před sebou ještě třeba velkou šňůru představení Mýdlového prince," vypočítala.

"Jelikož mám teď v těhotenství daleko méně nabídek k natáčení, ať už seriálů, tak i reklam, snažím se v tomto období koncentrovat hodně na nahrávání audionahrávek a na zpěv. Protože jsem si v rámci jiných projektů nakoupila profesionální nahrávací audiotechniku, budu nahrávat audioknihu s pohádkami a chtěla bych také nahrát ukolébavky. Chtěla bych, aby lidé mohli mnou namluvené pohádky a ukolébavky pouštět svým dětem a druhým důvodem je taky to, aby manžel mohl pouštět pohádky a ukolébavky miminku, když už budu zpátky v divadlech a budu hrát některé z mých představení," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám