Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Donedávna ji znali hlavně divadelní diváci. Nyní Gabrielu Míčovou objevili i ti seriáloví a filmoví, a především jejich tvůrci. Herečka účinkuje například v trilogii Zahradnictví. Zejména v díle Dezertér bude mít poměrně velký prostor coby partnerka hlavní postavy Jiřího Macháčka.

„Jirka je skvělý parťák na hraní. Úplně skvěle se s ním hraje a komunikuje,” pěla ódy na spolupráci s kolegou stále oblíbenější Míčová.

Míčová se objevila také v seriálech Život a doba soudce A. K., Mamon, Mordparta, Bohéma. Ona sama ale nemá rozhodně pocit, že by šla z role do role. „Mám štěstí na práci, která mi chodí do cesty. Chystám se opět zkoušet divadlo a čeká mě natáčení třetí řady První republiky,” prozradila zajímavou zprávu Gabriela, která ve výpravném díle hraje postavu Anny Toufarové.

Druhá řada výpravného historického seriálu se už rozběhla a už je tedy zřejmě jisté obsazení minimálně jedné postavy třetí série.

Související témata:
Dezertér

Reklama

Další články

Načítám