Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Celulitidu může mít každý! Lidé hubení, tlustí, ženy i muži. Víte, jak se zbavit celulitidy? Prozradíme vám, které výrobky opravdu fungují. Dostupným řešením jsou kosmetické oleje! Renovality je přírodní certifikovaná kosmetika, která si zakládá na kvalitě a dostupné ceně pro každého. Tam, kde nepomůže chemie, vždy pomůže příroda!

CelluO – zabiják pomerančové kůže!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dermatology pečlivě sestavená směs hroznového, citronového, fenyklového, mandlového, jojobového a mrkvového oleje příznivě působí na stav pokožky. Oleje oplývají antioxidačními vlastnostmi, pokožku zvlhčují, hydratují a zlepšují její vzhled. Masáž tímto olejíčkem originálního složení přispívá k regeneraci a aktivaci obranných vlastností pokožky, zlepšuje se cirkulace krve i lymfy, což napomáhá dalšímu uvolnění a regeneraci organismu. Vonná složka citronového oleje přispívá k navození duševní pohody a klidu. Dejte navždy sbohem pomerančové kůži!

Moringový olej je „elixír života"!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moringa je dar z nebes! Rostlinný olej lisovaný za studena. Moringa oleifera, malý opadavý strom, původem z Indie. Je považován za „elixír života". Je ideální pro vysušenou a aknózní pleť. Moringový olej má v kosmetice vynikajícími výsledky. Jde o osvědčený prostředek proti vráskám na obličeji, na krku a okolo očí. Tento olej obnovuje vitalitu a pevnost pleti a nádherně vám rozzáří tvář. Používá se i na akné a při různých pigmentacích na tváři. Moringový olej je také prostředek pro vitalitu vašich vlasů a vlasové pokožky. Vyzkoušejte ji na suché, lámavé vlasy bez vitality. Současně působí proti tvorbě lupů a proti svědění hlavy.

Opuncie – dejte sbohem vráskám!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejluxusnější olej na světě? Je o olej z opuncie! Olej z Opuncie se vyrábí ze semínek plodu kaktusu. Je to vzácný olej, který obsahuje vysoké množství esenciálních mastných kyselin, vitamínu E, organicky vázané minerály a aminokyseliny. Olej z opuncie se rychle vstřebává kůží, jeho antioxidační a hydratační vlastnosti přispívají k oddálení předčasného stárnutí pokožky, pomáhají rozjasnit pleť, vypnout vrásky a zlepšit pružnost pokožky. Dopřejte své pleti luxus!

Arganový olej za studena lisovaný s dopravou zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Říká se mu také „tekuté zlato“. Je to díky jeho nesporným výhodám. Patří k luxusním olejům. Má svůj původ v Maroku. Olej se získává lisováním za studena. Jsou v něm zachovány všechny důležité vitamíny, minerály a další cenné látky. Hledáte kvalitu za dobrou cenu? Tento olejíček tato dvě spojení určitě splňuje. Je zdrojem nenasycených mastných kyselin, antioxidantů, vitamínů a fytosterolů. Arganový olej působí blahodárně na pokožku zarudlou, vysušenou se sklonem k praskání. Redukuje vrásky, hydratuje a pomáhá udržet pokožce svěží vzhled.

Další články

Načítám