Hlavní obsah
Článek

Diváci ji znají jako energickou asistentku v sitkomu Marta a Věra, kde ale Sabina Remundová působila mnohem korpulentnějším dojmem než nyní. „Možná jsem trošku zhubla. Potřebovala jsem se přizpůsobit jedné své roli,” říká. A její recept? „Funguje u mě ubrat obroku a více se pohybovat. Přestala jsem používat bílou mouku a cukr a přibrala bílkoviny. Dva roky už trénuju na koni, ale jelikož mám hodně představení, tak jsem si musela dát od ježdění pauzu, abych si neublížila. Teď cvičím v posilovně.”

Pokud ale režiséři budou po herečce chtít, aby se vrátila zpátky na svou předešlou váhu, nebude proti. „Zošklivění do nějaké role mi nedělá potíže, mě to naopak baví. Ráda hraju starší,” říká herečka, která si naposledy zahrála ošklivku v pohádce Sedmero krkavců.

S herečkou a divadelní autorkou jsme se potkali na křtu audioknihy Zahradnictví. „Na tohle natáčení vzpomínám velmi ráda, protože se mi na něm prolnuly soukromé i pracovní příběhy. Bylo to moje šťastné období. Poznala jsem tam spoustu nových přátel,” říká Sabina.

Jak by vlastně popsala svou roli ve filmové trilogii? „Moje Marči je taková metrnice. Nepatří mezi nejvýraznější figuru, ale určitě nezapadne. Mám ráda role, kde se dá postihnout široká škála emocionálního projevu,” komentovala svou roli v Zahradnictví herečka a jedním dechem dodala: „Propašovala jsem tam od rozhořčených přes humorné až po intimní momenty.”

Reklama

Další články

Načítám