Hlavní obsah
Článek

Máte rádi originalitu, nadčasovost, smysl pro detail a hlavně kvalitu? A k tomu všemu chcete vypadat zatraceně dobře? Není nic jednoduššího. Stačí si vybrat. Exkluzivní kousky z nové kolekce Tommy Hilfiger a Pepe Jeans splní vaše očekávání.

Žhavá novinka! Aktuální kolekci objednejte třeba z postele

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Potřebujete obohatit šatník, ale přeplněná nákupní centra už vás omrzela? Není čas ztrácet čas. Stačí vám mobil. Kdykoliv a kdekoliv objednejte značkové kousky za super ceny. Padělku se bát nemusíte. Garanci kvality zaručí 19 kamenných prodejen po celé České republice, kde si můžete výrobky prohlédnout, vyzkoušet a sami se přesvědčit, že se jedná o zboží z oficiální distribuce.

Nejen Tommy, ale i Pepe vás překvapí svojí originalitou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patříte mezi milovníky značky Pepe Jeans? Na Mode.cz na vás čekají ty nejlepší kousky z aktuální kolekce podzim/zima 2017. Výběr je opravdu velký. Trička různých barev a střihů, s krátkým i dlouhým rukávem, s potiskem i bez potisku, mikiny, košile, vesty... Buďte i vy IN a pořiďte si svůj originální kousek, který bude chtít nosit pořád.

Chceš být IN? Pořiď si tričko s logem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trička patří mezi důležité kousky v šatníku každého z nás, bez nich se neobejdeme, ať je léto, nebo zima. Trička s krátkým i dlouhým rukávem z nové kolekce Tommy Hilfiger objevíte na Mode.cz. Pro milovníky značek máme dobrou zprávu. Loga jsou letos v kurzu – čím větší, tím lepší.

Kousek, který už nemusíte nosit jenom doma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máloco je tak pohodlné a hřejivé jako kvalitní mikina. I svetry jsou vedle ní pozadu. Originální a stylové mikiny z aktuální kolekce Tommy Hilfiger se dají nosit prakticky každý den. Hodí se do práce, do školy, do kina, na rande... Modely s kapucí i bez kapuce, přes hlavu i na zip pořídíte z mobilu kdykoliv a kdekoliv.

Padnou jako na míru šité!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vesta nebo bundička je v tomto ročním období takřka nutnost. Zahřeje, udělá velkou parádu a správný střih vytvaruje postavu. Nejen tenké prošívané, ale i zimní péřové vesty a bundy s kožíškem objevíte na Mode.cz v sekci nová kolekce 2017. Těšit se můžete na exkluzivní kousky Tommy Hilfiger, které vám zaručeně padnou do oka!

Další články

Načítám