Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na veřejnosti jsme je pohromadě velmi dlouho nepotkali. Patrik Eliáš a jeho manželka Petra totiž s dcerami Sophií Gabrielou (7) a Kailou Patricií (4) žili doposud v americkém New Jersey. Když se rodinka v kompletní sestavě objevila na happeningu Teribear hýbe Prahou, tak jsme využili příležitosti a vyzpovídali jsme ji.

Hokejista, který nedávno ukončil kariéru, a bývalá moderátorka se do vlasti vrátili teprve před několika týdny. Dalo by se říct, že jsou stále v procesu stěhování. „Zatím jsme ještě nezačali vybalovat. Všechny krabice jsou ještě zabalené. Pomalu ale začíná být chladno, a tak budeme potřebovat i zimní věci. Holky nám to zlehčují, protože jsou ve škole, tak na to bude čas,” říká Patrik.

Eliáš ukončil profesionální kariéru, ale jak nám v nedávném rozhovoru prozradil, nadále se věnuje různým sportům, jako je tenis, nebo golf. To jeho manžela je na tom o poznání hůře, ale krátký běh na Vítkově s dcerami zvládla. „Jsem naprosto nesportovní typ, ale loni touhle dobou jsem začala běhat. Myslím, že o velkých výkonech to tady dnes není, jde hlavně o účast,” připomněla bývalá rosnička bohulibou akci, kterou potřetí pořádá Nadace Terezy Maxové dětem a jejímž cílem je pomoci konkrétním příběhům, a to vlastním pohybem.

Eliášovi rádi podpořili akci pořádanou právě Maxovou, v minulosti byli ostatně sousedé, a tak je pojí velmi dobré vztahy. „Konečně máme čas na takové věci a jsme konečně tady. Rádi podporujeme dobrou věc,” říká Eliáš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám