Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lenka Špillarová je trochu nešťastná z nového studia Primy, kde moderuje Odpolední zprávy. Poprvé musí ukazovat nejen horní část svého těla, ale také nohy. A právě silnější nohy moderátorku trápí.

"Když se podíváš, tak tady je obrovská plazma, musím tam stát a jsem vidět skoro celá. Dřív jsem byla vidět od pasu nahoru, což mi vyhovovalo, protože pas mám štíhlý. Teď jsem fakt velká, navíc televize přidává 5-8 kilo. Potřebovala bych zhubnout, ale zatím jsem líná," řekla Super.cz Lenka.

"Dalo by se to vyřešit tak, že bych začala cvičit a zdravě se stravovat. Všechny diety mám zmáklý naprosto skvěle, umím poradit, ale praxe je horší. Strašně ráda jím a nemám ráda cvičení," usmívá se.

V hubnutí nepomohla dokonce ani sázka s kamarádem. "Myslím, že jsem dokonce kilo přibrala. Sladkosti ani nemusím, ale miluju smažený jídla. Asi by mě donutilo, kdyby mi tady někdo řekl, že musím zhubnout, protože jsem velká. Ale to se zatím nestalo," dodala Špillarová.

Reklama

Další články

Načítám