Hlavní obsah
Článek

Těšil se, že po nedávném ozařování, kterou se měly zničit zbytky rakoviny hrtanu, už zbytek života stráví bez přítomnosti zákeřné nemoci. Jenže bohužel to vypadá, že herec a dabér Jiří Pomeje (†54) svůj boj zdaleka ještě úspěšně nedokončil. „Mám stažené půlky,“ přiznal Super.cz.

„To je snad telepatie! Dostihli jste mě chvilku potom, co mi lékaři řekli, že následující středu musím na kontrolu, při které mi zavedou kameru nosem do krku. Budou mi kontrolovat okolí hlasivek. Když se na to dívali před měsícem, bylo to po ozařování ještě nateklé, taková změť tkání. Přesto tam bylo něco vidět, co musí teď prověřit. A bohužel mě dostali tím, že budu muset pod narkózu. Uspí mě a vezmou mi vzorky na histologii. Chápu, že potřebují mít jistotu, že tam ta rakovina není, ale stejně mám nervy,“ přiznal Super.cz úspěšný dabér.

Vzorky prověří laboratoř a návrat nemoci vyvrátí či potvrdí. Přes všechen strach si tu horší možnost excentrický umělec nepřipouští.

„To ani nejde. Musíme to dát! Zažívám ale fakt peklo, všechno to dám do knížky, kterou připravuju. Pracovní název Ta svině se bojí smíchu zůstává,“ dodal Jiří Pomeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám