Hlavní obsah
Článek

Sem tam se na hudební scéně objeví někdo, kdo klame nejen tělem, ale i hlasem! Někteří lidé jsou už docela unešení z dvanáctileté Valerie Kaňové z Havířova, která by si ještě před nedávnem sice mohla hrát s panenkami, ale hlas už má tak vyspělý, až by jeden mohl nabýt dojmu, že si snad její rodiče s datem narození vymýšlí!

Dívka, která vystupuje coby zpěvačka Vali Angel, není rozhodně žádné nové ořezávátko, které by na fandy hudby vykouklo prvně včera. Byla druhá v soutěži Eurofinále s frankofonní písničkou. Uspěla ale i v polské pěvecké soutěži Olza Music Show, byla také ve finále Ostravského či Havířovského talentu. A tak bychom mohli pokračovat dále.

Po všech těch dítkách bohatých rodičů, kteří umí zlaťáky vykoupit nedostatek talentu svých ratolestí, je ale fajn, že Vali Angel vážně umí zpívat a opravdu má už i jak projev, tak intonaci a zabarvení hlasu jako dospělačka. To je poznat ostatně i v jejím prvním singlu Bez limitů, k němuž začátkem září vyšel na známém video serveru i klip.

„Zpěv mě hrozně baví, také se věnuju tanci, umím anglicky a učím se německy, francouzsky a italsky,“ pochlubila se školačka.

Tak uvidíme, jestli bude mít úspěch i do budoucna a třeba jednou i trumfne Ewu Farnou, která začínala v podobném věku!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám