Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla to láska rychlá a intenzivní. Trvala zhruba měsíc. Ti dva se spolu nechávali vidět a ostentativně dávali celému světu najevo, že tvoří dokonalý a krásný pár. Brooklyn Beckham (18) je dítě z velmi bohaté rodiny, Madison Beer (18) je zase krásná a talentovaná zpěvačka, která randila s Justinem Bieberem. Zdá se ale, že veškerou sladkou euforii lásky vystřídala nyní pachuť zrady a bolestného zklamání. Madison zkrátka dojela na svoji nezkušenost a toho svého hezkého, mladého a tolik pozorného miláčka načapala s jinou. Jak primitivní, že?

Jeden by se tomu zasmál, ale jen do chvíle, než si prohlédne fotky v naší galerii. Tolik zmatku a žalu lze vyčíst v její tváři. Jako by nestačilo, že už ji jednou odkopla slavná, mladá a bohatá celebrita. Musí se tohle stát znovu? To bude ostuda!

Brooklyn totiž, ať už je jakýkoliv sympaťák, je především dítě své matky. Matky, která je už hezkou řádku let, díky své píli, slavná po celém světě. Matky, které stačí mrknout očkem a věci se dají do pohybu. Matky, které princ udělil Řád britského impéria. Matky, která svého syna bezvýhradně miluje.

Vždyť Brooklyn je dokonalý mamánek. Je to sice kolohnát, ale právě silné geny Victorie vytvarovaly jeho současnou podobu. Z Davida Beckhama toho fakt moc nepobral.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám